Komercijalni električni roštilj sa revolucionarnim sistemom grejne rešetke
Rafinirane izrade, funkcionalni i elegantni, EcoGrill električni roštilji su jednostavni za instalaciju i korišćenje. Jedinstvene konstrukcije, promišljenog dizajna, kompletno izrađeni od nerđajućeg čelika, sa inovativnim rešenjima EcoGrill roštilji su jedinstveni na svetskom tržištu.
KARAKTERISTIKE:
GREJAČI SU UGRAĐENI U PROHROMSKE CEVI
U svakoj prohromskoj cevi se nalazi jedan nezavisni grejač. Zavisno od modela, roštilji imaju 18, 36 ili 54 nezavisna grejača – 18 za svaku od grejnih zona.
ZDRAVIJA PRIPREMA HRANE – GRILOVANJE, NE PRŽENJE
Pošto površina roštilja nije ravna, na roštilju se meso, riba ili povrće griluje, a sve nepoželjne masnoće odlaze kroz rešetku u fioku za sakupljanje masnoće.
BRZO DOSTIZANJE RADNE TEMPERATURE
Jedinstvena, funkcionalna i elegantna konstrukcija sa 18 grejača za svaku grejnu zonu omogućavaju ovim roštiljima veliku snagu i brzinu u radu.
UNIFORMNOST GRILOVANJA
Zahvaljujući inovativnom konstrukcijskim rešenjima, sve tačke na grijnoj površini imaju istu temperaturu.
FINA KONTROLA TEMPERATURE GREJNE POVRŠINE
Instalirani termostati omogućavaju bolju kontrolu temperature grijnih površina kao i brz odziv na dodavanje sirove (ili zamrznute) hrane. Ovo je posebno važno na mjestima gde je bitno održati konzistenciju finalnog proizvoda.
MAKSIMALNA EFIKASNOST
Grilovanje hrane se vrši uz minimalan utrošak energije zahvaljujući činjenici da su grejači postavjeni odmah ispod hrane. Ovo smanjuje gubitak energije na minimum tako da se visok učinak pečenja na roštilju postiže uz istovremenu visoku energetsku efikasnost.
JEDNA, DVE ILI TRI NEZAVISNE GREJNE POVRŠINE
Tempreratura svake od grijnih površina se kontriliše odgovarajućim termostatom. Ovo omugućava istovremeno pečenje više vrsta hrane čija priprema podrazumeva grilovanje na različititim temperaturama bez transfera ukusa.
UKUS I VIZUALNI EFEKAT HRANE SA ROŠTILJA JE IZVRSTAN
Dvostruka korist – uporedo sa izvrsnim ukusom grilovane hrane dobija se i lep izgled uz karakteristične linije od pečenja na roštilju.
ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE
Tokom grilovanja, roštilj se čisti od ostataka hrane priborom od nerđajućeg čelika iz paketa – čistači 1 i 2. Čistač 1 je namenjen za gornji a čistač 2 za donji dio rešetke roštilja.
Nakon upotrebe roštilj se čisti podešavanjem temperature na 80°C i upotrebom čistača 3. Uz pravilnu proceduru održavanja roštilj će ostati čist i funkcionalan dug vremenski period.