DODATNA OPREMA

Dodatna oprema Unox – dizajnirana da maksimalizuje produktivnost.

Unox Haube

Unox HAUBE

Haube bez otvora čiste, uklanjaju neprijatne mirise i hlade isparenja koja izlaze iz dimnjaka. Pored toga, sistem za usisavanje uvlači isparenja kada u vrata otvorena, što znači da instaliranje skupih plafonskih hauba više nije neophodno.

ugostiteljski plehovi

Unox PLEHOVI

Originalni Unox plehovi obogatiće Vašu pećnicu novim funkcijama, omogućavajući Vam smanjenje troškova i uštedu energije.

Neutralna i tehnološki komplementarna oprema

Neutralna i tehnološki komplementarna oprema

Širok opseg Unox komplementarne opreme vam omogućava da maksimalno iskoristite dostupan prostor. Možete da kreirate multifunkcionalni i svestrani prostor sa otvorenim postoljima različitih visina, kućišta za skladištenje i komplementarnom opremom.

Kolica i korpe

Kolica i korpe

Unox kolica i korpe vam omogućavaju da pripremite sve plehove ili plate koje će se koristiti za pripremu i unesete ih u pećnicu jednim bezbednim i lakim potezom. One su savršene za puna opterećenja, smanjuju vreme tokom kojeg su vrata otvorena i ograničavaju gubitak toplote u okolini.

UNOX.Care

UNOX.Care proizvodi održavaju vašu rernu čistom, štite je i smanjuju troškove održavanja. Rotor.KLEANTM sistem automatskog pranja i UNOX.DET&RinseTM deterdžent u kombinaciji garantuju savršenu higijenu i idealno dugoroćno održavanje pećnice i njenih komponenata. Za posebno tvrdu ili prljavu vodu, Unox predlaže UNOX.Plus.