SMEŠA ZA SLADOLED NA TOČENJE

Comelle ice-cream powder

Instant baza za sladoled na točenje, priprema se hladnim postupkom mešanjem sa vodom, kako bi se dobio kremast soft sladoled najfinije strukture i ukusa. Koristi se u aparatima za sladoled na tocenje (soft sladoled).

Comelle ice-cream powder baza za soft sladoled je visoko-kvalitetna sirovina u praškastom stanju, koja se rastvara u vodi. Ona je UHT tretirana (termički obrađena, te ne zahteva prethodnu pasterizaciju) što znatno olakšava upotrebu. Ne zahteva posebne uslove skladištenja i dugotrajna je (18 meseci). Proizvođač je Irska kompanija Pritchitt’s (posluje u sastavu velikog holdinga Lakeland Diary Sales).
Comelle Ice-Cream powder je zastupljen u mnogim renomiranim prehrambenim i trgovinskim lancima u svetu, koristi se u najvećem broju McDonald’s i Ikea objekata u Evropi.

Osim izuzetnog kvaliteta, karakteriše je i povoljna cena.

Dostupni ukusi:

Vanila i čokolada

Primena:

1. Kesa od 2,5 kg baze sipa se u 5,5 litara vode, promeša i sipa u tank aparata za soft sladoled; na ovaj način dobijete količinu baze dovoljnu za serviranje 94 porcija sladoleda od po 85 grama.
2. Kesa od 2,5 kg baze sipa se u 7 litara vode, promeša i sipa u tank aparata za milk-shake; na ovaj način dobija se količina baze dovoljna za serviranje 48 porcija milk-shake-a od po 200 grama.

KATALOGTEHNIČKI LIST