Josper peći na ćumur

Josper španske peći na ćumur za pripremu stekova, t-bone stekova, ribeye stekova, burgera, krupne ribe, grilovanog povrća i još mnogih gastronomskih specijaliteta.

Tradicija i inovacija spajaju se u dizajnu Josper pećnice, koja je svojevrsna kombinacija roštilja i peći. Visoka, ravnomerna i konstantna temperatura unutar pećnice omogućava da se sokovi i ukusi zadrže u hrani, što mesu, ribi i povrću pripremljenoj u Josper peći daje jedinstven ukus.

U svetu preko 25.000 restorana svoje poslovanje I imidž bazira na ovim pećima. Ljudi koji ne prihvataju ništa osim najboljeg biraju Josper – elitni restorani na svojim menijima ističu činjenicu da hranu pripremaju u Josper pećima, što za sofisticirane goste predstavlja svojevrstan magnet I preporuku.

KARAKTERISTIKE:

  • 100% na ugalj
  • Jedinstven dizajn roštilja
  • Više nivoa grilovanja
  • Fleksibilne i robusne, jednostavne za upotrebu, sa vratima koja se otvaraju sa prednje strane.
  • Kontrola tempwrature preko ventilacionog sistema.

 

KATALOGRASPOLOŽIVI MODELIUPUSTVA ZA INSTALACIJUPREDNOSTI ORIGINALA